ÉLETREVALÓ FREKVENCIAPROTOKOLLOK

Az új HEALY eszköz lehetővé teszi többszáz frekvenciacsomag elérését az otthonunkban vagy akár utazás, munka, sportolás közben is.

Mit jelent ez?

Hordozható, bluetooth kapcsolattal, és telefonra tölthető applikációval működik.

Működési elv

Ha a sejt egészséges, az ember is egészséges. A sejt a test legkisebb építőköve. A test szervekből, a szervek sejtekből állnak. Mindegyikünknek van mintegy 70 milliárd, vagyis 70 ezermillió. Minden sejtnek, mint az egész embernek, anyagcseréje van: a víznek, a tápanyagoknak és az oxigénnek be, az anyagcsere-termékeknek ki kell jutni. A sejtben ez a sejtmembránon lévő nyílásokon át történik. Ezeket a nyílásokat szükség szerint kinyitják és bezárják – ez a sejtbelső és a sejtközi tér feszültség-különbségei alapján működik. A feszültségpotenciál, azaz a sejtbelső és a sejtközi tér közötti feszültségkülönbség felelős az egészséges anyagcseréért.

A frekvencia terápia szabályozni fogja ezt a feszültség-potenciált. Ez magyarázza, hogy miért olyan eljárás a frekvencia terápia, amely számos különböző panasznál alkalmazható.

Milyen területeken segítenek az egyes Healy programcsoportok?

Fájdalom/Psziché: krónikus fájdalom, fog-állkapocs fájdalom, migrén, depresszió, krónikus hátfájdalom, ízületi fájdalom, álmatlanság, nyugtalanság.

Bioenergetikai egyensúly 1: immunrendszer, megfázás, allergiák, szem, hormonok, bél, idegek, rugalmasság, keringési rendszer, potencia, menopauza, menstruációs problémák.

Bioenergetikai egyensúly 2: gyomor-bélrendszer, baktérium, mandulák, májfunkció, étel intolerancia, toxinok, fej, prosztata, tüdő funkció, pajzsmirigy, ízületek-csontok, isiász.

Mentális egyensúly: belső erő szisztémás támogatása, érzelmi jóllét, jó közérzet szisztémás támogatása, elégedettség szisztémás támogatása, elégedettség akut támogatása, belső egység, jó szellemi egészség, szellemi egyensúly akut támogatása.

Meridiánok 1: allergia meridián, kötőszövet, hólyag, vastagbél, vékonybél, zsíros elfajulás, epehólyag, ízületek, bőr, szív.

Meridiánok 2: hormonális egyensúly, keringés, máj, tüdő, nyirokrendszer, gyomor, lép- és hasnyálmirigy, ideg meridián, vese, szerv meridián.

Alvás: alvás szisztematikus, zavart pihenés, kiegyensúlyozott alvás, finom áramlás.

Bőr: sérülések szisztematikus támogatása, akné szisztematikus támogatása, sérülések helyi támogatása, sebek helyi támogatása, sebek szisztematikus támogatása.

A fentieken túl további programcsoportok elérhetők mint csakrák, védelmező programok, mélyciklus, aranyciklus, szépség, foglalkozás, fitnesz, tanulás.

Egy rövid bemutató elérhető IDE kattintva.

A Healy frekvenciákat kiegészítő kezelésként alkalmazom, illetve szívesen segítek a megvásárlásában.

Tájékoztatás

Figyelem! A biofizikai állapotfelmérés nem helyettesíti az orvosi diagnózist és a kezelőorvos által elrendelt terápiát.

Ugyanakkor bármilyen más, természetgyógyászati vagy egyetemi módszerrel együtt is alkalmazható!

Elérhetőségek

Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.

Telefon: +36 30 279 7111

E-mail: info@kadrimed.hu


Adatvédelmi nyilatkozat