Kovács Adrienn, okleveles természetgyógyász vagyok, immár 10 éve foglalkozom holisztikus szemléletű konzultációval, több ezer esetet volt szerencsém feltérképezni és segíteni az embereknek abban, hogy egészség szempontjából teljesebb életet élhessenek. Zavaró nyavalyák eltűnjenek az életükből. Sokszor az odafigyelés hiánya és a rohanó életmód okozza a panaszok egy részét, máskor háttérben megbújó folyamatok feltárása szükséges és a lelki okokat sem hagyhatjuk ki a beszélgetéseink során.

A mai napig nagy örömmel tölt el, amikor egy új vendég keres fel, még akkor is, ha az eset hétköznapinak mondható, mert minden egyes ember számomra egy külön világ, kíváncsian figyelem a kérdéseimre adott válaszokat, hogy feltáruljon az az ok, ami miatt a panasza keletkezett.

Hogyan is lettem természetgyógyász? Pályaválasztások két lehetőséget zártam ki, az egyik az egészségügyi pálya, a másik az emberekkel való közvetlen foglalkozás volt. Ma már tisztában vagyok azzal, hogy ahol nagy az ellenállás, azzal dolgom van. De akkoriban ez még nem volt világos számomra, így elvégeztem a Külkereskedelmi Főiskolát, és csak ezt követően kezdtem bele az egészségügyi tanulmányaimba.

Az alternatív medicina felé való fordulásomat különböző hatások befolyásolták a környezetemből, mint például hirtelen traumák és halálesetek a családomban, a nagyszüleim korai elvesztése, tehetetlenség-érzés, majd depresszió, párkapcsolati szakadás, vesekő betegség. Az utam megtalálásában meghatározó volt a Theta Healing, valamint orvos-tanáraim is motiváltak abban, hogy az emberek segítését vállaljam fel. A főiskolai időszak alatt/munka mellett is követtem az egészséges életmód ajánlásait. Megtapasztaltam a saját bőrömön, hogy táplálékkiegészítőkkel, gyógynövényekkel és egyszerű salaktalanító-méregtelenítő kúrákkal rövid idő alatt minőségi változások következnek be az ember fizikai állapotában, közérzetében.

Képzettségeim:

– Okleveles természetgyógyász – Állami Egészségügyi Ellátó Központ által elismert vizsga

– Fülakupunktúrás addiktológus

– Mora terápia, 2010 – képzés: Mora Intézet, Szeged, Dr. Bogdány Anikó által. 2011-2019 között a budapesti Mora Intézetben dolgoztam.

– Homeopátia alaptanfolyam, 2018 – CHE Homeopátiás Magániskola

– Schüssler só ismeretek, 2019 – Konnektív Felnőttképző Kft., Dr. Greskó Mariann

– Theta Healing instruktor

Intuitív Anatómia – Vianna Stibal, Bigfork, Montana 2016

Game of Life – Hiroyuki Miyazaki, Athén 2017

Alap + Haladó szemináriumok, Zágráb 2012

– Bach virágterápia ismeretek

Jelenleg az alábbi témákban folytatok tanulmányokat:

– Fitoterápia

– Oxigénterápia

– Egészségügyi asszisztens

Az esetfelmérések során kitartó és türelmes vagyok, ugyanakkor szeretem, ha a megoldások irányába tempósan haladunk. Nagyon fontosnak tartom az alapos kikérdezést, és a maximális odafigyelést, a munkámban nagyon aprólékos vagyok, a részletekre is erőteljesen koncentrálok, hiszen ezek nagyon fontosak egy állapotfelmérés során.

Az alternatív gyógyászat területén több témában volt szerencsém workshopokat tartani, kaptam meghívásokat előadást tartani vidéki városokba és külföldre is.

Szabadidőmben szívesen kirándulok, olvasok és szeretett családom körében töltök el minőségi időt, ami mindig feltölt, legyen szó egy beszélgetésről vagy közös programról.

Tájékoztatás

Figyelem! A biofizikai állapotfelmérés nem helyettesíti az orvosi diagnózist és a kezelőorvos által elrendelt terápiát.

Ugyanakkor bármilyen más, természetgyógyászati vagy egyetemi módszerrel együtt is alkalmazható!

Elérhetőségek

Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.

Telefon: +36 30 279 7111

E-mail: info@kadrimed.hu


Adatvédelmi nyilatkozat